SIBIU-BIERTAN-JINA : MAI 2017

A doua întâlnire a grupului a avut ca punct de plecare aceeași zonă frumoasă a Sibiului. De data aceasta, traseul a fost unul diferit, cu destinații captivante. În prima parte a zilei, ne-am îndreptat către un loc mirific și ascuns în munți: Valea Sadului. Aici am admirat peisajele spectaculoase și am savurat aerul proaspăt al naturii. Apoi, am avut privilegiul de a vizita cea mai mare întâlnire de Mercedes-Benz-uri clasice din România, un eveniment care are loc anual în fiecare primăvară, în centrul Sibiului.

După-amiaza ne-a prins bucurându-ne de pasajele superb de pe ruta Sibiu – Biertan – Mediaș – Sibiu. Drumurile pitorești și localitățile fermecătoare ne-au însoțit într-o călătorie memorabilă.

La această întâlnire au participat în total 9 colegi, dintre care 8 coupe-uri și 1 cabrio. O varietate de motorizări, de la 2.0-16 și 2.2, până la 2.3, 3.2 și 3.0 TD. Fiecare mașină aducea cu ea povestea și pasiunea proprietarului, iar întâlnirea noastră a fost o oportunitate de a împărtăși amintiri, experiențe și bucuria de a avea în comun aceste modele clasice Mercedes-Benz.