Despre Noi

Povestea noastra a inceput in luna Martie a lui 2015  ( 28.03.2015 ), cand doi colegi ce activau pe un forum dedicat marcii Mercedes Benz, ambii posesori de ai modelului Mercedes Benz W124 Coupe – s-au gandit ca ar fi oportun sa intemeieze un grup dedicat modelului de masina pe care il conduc.

 

Un grup care sa aiba la baza in primul rand pasiunea pentru aceste masini, o comunitate care sa fie deschisa membrilor ei, care sa incurajeze schimbul de informatii si ajutorul reciproc la orice ora si binenteles – prin intermediul intalnirilor – motive in plus pentru colegi din grup- de a se bucura de masina conducand-o pe drumuri spectaculoase si avand in jurul lor oameni care impartasesc aceeasi dragoste pentru w124 coupe sau cabrio.

 

Comunitatea este una foarte restransa si este dedicata doar posesorilor de W124 in doua usi : C124 si A124 dar si pentru cei care au in posesie modelele de 124 cu motorizari de la 4000cmc in sus.

 

Cele mai de pret roade al unei comunitati de pasionati auto sunt fara doar si poate – INTALNIRILE, iar grupul W124 CE Romania nu putea sa faca exceptie de la asa ceva.  Avand ca model activitati  ale cluburilor cu specific similar din tarile cu puternica traditie automobilistica – comunitatea isi propune ca prin intermediul acestor evenimente – trei la numar pe parcursul unui an calendaristic – colegi si prieteni deopotriva sa  poata avea in acelasi timp parte atat de o exprienta de driving cumulata totodata cu una de socializare. Locatiile sunt diferite de fiecare data, mergand pe principiul rotatiei dar si al respectului reciproc fata de colegi – astfel incat, fiecare dintre colegi- sa aiba sansa ca macar o intalnire sa aiba loc mai aproape de locul unde acesta este stabilit.

 

In 2016, la doar un an de la infiintarea grupului pe platforma Facebook, a avut loc prima intalnire unde au participat 8 membri. Anul ce a urmat, a fost unul plin – cu trei intalniri – Sibiu, Transalpina si Cheile Bicazului. Daca prima intalnire a fost una “timida “- ca orice inceput de altfel, la cea de-a patra au participat aprox 20 de colegi. Cu pasi inceti dar siguri, de la intalnire la intalnire – s-a format un nucleu puternic de doritori de astfel de experiente unice – astfel incat la cea de-a cincea intalnire a grupului –  Fundata/Brasov – sa isi anunte prezenta peste 30 de membri.

 

In prezent in grup sunt inscrisi peste 200 membri activi, posesori de astfel de modele – din Romania, dar si din Serbia, Bulgaria, Polonia, Republica Moldova ,Regatul Unit Al Marii Britanii si Statele Unite Ale Americii.

 

Cei doi fondatori s-au intalnit pentru prima data in vara lui 2017 – cu prilejul celei de-a treia intalniri, la 6 ani dupa ce si-au vorbit prima data via e-mail.