Inscriere

Valorile si principiile dupa care ne ghidam

Suntem o comunitate entuziastă și dedicată, cu un angajament ferm în conservarea și promovarea patrimoniului auto. Transparența, pasiunea, ajutorul reciproc și prietenia sunt valorile noastre fundamentale, care ne definesc și ne unesc în această călătorie comună alături de Mercedes-Benz-urile noastre. Suntem ca o adevărată familie pentru toți cei care fac parte din clubul nostru.

Cu o abordare constantă și durabilă în tot ceea ce facem, suntem mândri să fim singurul club din România dedicat celei mai iconice steluțe cu trei brate, care deține cel mai impresionant palmares de întâlniri din 2015 și până în prezent. Aceste evenimente speciale au adus împreună membrii noștri și au creat legături de prietenie care au rezistat testului timpului. Întoarcerea acasă după fiecare întâlnire a fost mereu încărcată cu amintiri memorabile și o experiență de călătorie de neuitat.

 

Colegii noștri sunt adevărați pasionați, participă regulat la întâlniri cu mașinile lor, au cunoștințe solide despre întreținerea acestor bijuterii auto și se sprijină reciproc în toate aspectele. Mulți dintre ei sunt mândri posesori ai modelelor lor de Mercedes-Benz de mai bine de un deceniu și au dezvoltat o iubire iremediabilă pentru aceste autovehicule.

În continuare, suntem determinați să creștem și să ne consolidăm comunitatea, să ne împărtășim pasiunea pentru Mercedes-Benz și să adăugăm noi capitole în povestea noastră comună.

 

Ce iti oferim : 

 1. Participarea la evenimentele clubului: Ai posibilitatea de a fi prezent la evenimentele organizate de club de trei ori pe an. Vei avea ocazia să întâlnești și să interacționezi cu alți entuziaști de automobile care împărtășesc aceeași pasiune ca tine.
 2. Asistență dedicată: Suntem aici pentru tine atunci când ai nevoie de ajutor în repararea sau restaurarea mașinii tale. Membrii noștri, care sunt pasionați de adevăratul spirit al automobilelor, îți vor oferi suport și sfaturi în acest sens.
 3. Recomandări specializate: Avem conexiuni și colaborări cu mecanici, electricieni și ateliere de vopsitorie de încredere. Clubul nostru îți va oferi recomandări și sugestii cu privire la profesioniștii din industrie, astfel încât să te poți baza pe servicii de calitate.
 4. Discount-uri preferențiale: Îți oferim avantaje exclusive prin intermediul partenerilor noștri de încredere, inclusiv hoteluri, restaurante și magazine specializate care își deservesc nevoile tale și ale mașinii tale. Vei putea beneficia de reduceri speciale pentru membrii clubului.
 5. Acces la grupul privat al clubului: Vei avea privilegiul de a fi membru al grupului nostru privat, unde vei avea ocazia să interacționezi cu alți pasionați și să accesezi documente de specialitate, tutoriale și resurse utile. Acesta este un mediu virtual în care poți învăța și împărtăși cunoștințe despre pasiunea ta comună.
 6. Networking și prietenii durabile: Veți dezvolta relații și prietenii solide cu alți pasionați precum tine. Vei experimenta bucuria de a admira și de a fi admirat în rândul unei comunități de entuziaști de același model de mașină, atât din întreaga țară, cât și din alte țări.
 7. Acces la obiecte promoționale: Vei avea o acces la gamă largă de obiecte promoționale create special de club pentru membrii săi. Aceste obiecte exclusive îți vor permite să îți exprimi apartenența la comunitatea noastră și să-ți arăți pasiunea pentru modelul de mașină preferat.

Ce așteptari avem de la tine :

  1. Pasiune adevărată: Așteptăm să fii pasionat în adevăratul sens al cuvântului de modelul de mașină pe care îl conducem. Vrem să împărtășim aceeași iubire și entuziasm pentru aceste automobile remarcabile.
  2. Angajament pe termen lung: membrii noștri trebuie să aibă un autovehicul al modelului C124, A124, E500/500E și să dorească să îl păstreze pe termen lung și foarte lung. Căutăm persoane care apreciază valorile și calitățile autovehiculelor Mercedes-Benz și sunt gata să le mențină într-o stare excelentă.
  3. Participare activă la întâlniri: Apreciem membrii care participă la întâlnirile noastre și implică mașina lor în aceste evenimente. Nu dorim ca autovehiculele noastre să fie doar obiecte decorative în garaj, ci să fie puse în valoare și să fie parte din experiențele noastre colective.
  4. Etică și bun simț: Așteptăm ca membrii noștri să înțeleagă conceptul de “bun simț” și să demonstreze o conduită adecvată în toate interacțiunile lor. Educația și atitudinea ta ar trebui să fie pe măsura prestigiului și calității mașinii Mercedes-Benz pe care o conduci.
  5. Atitudine pro-activă: Încurajăm membrii noștri să fie entuziaști, altruiști și dornici să se implice în activitățile clubului. Apreciem participarea ta activă, sugestiile tale și implicarea în proiecte și inițiative ale clubului. Dorim să construim împreună o comunitate puternică și unită.
  6. Ca membru al asociației, ai obligația de a respecta statutul și regulamentul interior al acesteia, precum și de a -ți plati cotizația anuală.

Vreau să devin membru. Care sunt pașii următori ?

Daca ai ajuns pana aici, iti mulțumim pentru atenția pe care ai acordat-o citind aceste randuri!

 1. Lasă-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau in formularul de contact de pe site.
 2. In urma solicitarii tale, vei primi un formular de înscriere care este menit sa ne ajute in a evalua daca ești potrivit pentru comunitatea noastră.
 3. După ce completezi formularul de înscriere, te vom invita la o discuție online cu alți membri ai asociației noastre. Rolul acesteia este acela de ne cunoaște mai bine, de a-ți răspunde la întrebările tale și a-ți prezenta statutul, regulamentul interior, valorile și principiile noastre.

Selectivitatea noastră are un motiv simplu: căutăm persoane real pasionate de aceste mașini, care împărtășesc aceleași valori și principii ca și noi. Punem un accent deosebit pe calitatea membrilor noștri, nu pe numărul lor. De-a lungul a 8 ani, am construit o comunitate solidă, nu doar un grup mare de oameni cu mașini. De aceea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptul unui potențial membru dacă acesta nu îndeplinește criteriile noastre. Cu toate acestea, nu-ți face griji, dacă locul tău este alături de noi, atunci așa va fi!

Îți mulțumim încă o dată pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem!