CAZANELE DUNARII – BELGRAD ( 1ST W124 BALKAN MEETING ) – OCTOMBRIE 2018

A 7-a intalnire a grupului a avut loc in luna Octombrie ( 2018 ). cele doua obiective propuse fiind : parcurgerea unui traseu spectaculos de-a lungul Dunarii pe de-o parte, dar si participarea la prima intalnire balcanica decidicata modelului w124.

 

Pentru multi dintre colegi, tura a inceput oficial Joi, pe tarmul sarbesc al Dunarii- la Kladovo. Vinerea a venit cu traseul de-a lungul Dunarii pe malul sarbesc , cu un soare bland de toamna numai bun pentru o excursie pe cinste.

 

 

Dupa masa ne-a surprins in Belgrad, in parcarea Hotelului Jugolslavia  – cea avea sa fie gazda noastra pentru urmatoarele zile. Acolo ne-am intalnit cu , colegi care nu au putut fi cu noi de Joi – colegi veniti din partea de Vest a tarii. Tototdata am fost intampinati de gazdele noastre sarbe si colegi deopotriva de grup – care si-au castigat aceasta intalnire fiindu-ne invitati in Aprilie 2017 cu ocazia celei de-a 5-a intalniri.

 

Sambata avea sa incepa dis de dimineata in forta,  avand suportul politiei din metropola sarba. O coloana lunga de peste 30 de masini ( Romania, Serbia, Croatia, Muntenegru, Bosnia-Hertegovina ), pornea spre prima destinatie : Muzeului Jugolslaviei  Nu peste mult timp ni s-au alaturat si colegii din Ungaria – 17 masini la numar.

 

Spre dupa-masa , in coloana, si avand politia de partea noastra, ne-am indreptat intr-o excursie spre Muntele Avala, unde am stat pana spre finalul zilei.

 

 

 

 

 

Duminica , mare parte dintre membri grupului au dat curs invitatiei colegilor sarbi de a participa la intalnirea Mercedes Club Serbia, ocazie buna de a schimba pareri si a lega prietenii. Spre dupa-masa am pornit spre casa, cu gandul la urmatoarele intalniri – in anul ce va veni.

 

 

 

 

Comments are closed. Posted by: mb124stelut on