CAZANELE DUNARII – BELGRAD ( 1ST W124 BALKAN MEETING ) – OCTOMBRIE 2018

A 7-a întâlnire a grupului nostru a fost organizată în luna octombrie a anului 2018 și a adus împreună două obiective fascinante. În primul rând, am avut ocazia de a parcurge un traseu spectaculos de-a lungul Dunării, oferindu-ne peisaje uluitoare și experiențe de neuitat. În al doilea rând, am participat la prima întâlnire balcanică dedicată modelului W124.

Evenimentul nostru a început oficial joi, pe malul sârbesc al Dunării, în frumosul oraș Kladovo. Vineri, am continuat călătoria de-a lungul Dunării, explorând malul sârbesc al râului. Cu un soare blând de toamnă care ne însoțea, am avut o excursie minunată și plină de bucurie.

Această întâlnire a fost o oportunitate de a ne conecta, de a explora noi locuri și de a împărtăși pasiunea noastră pentru modelele W124. Cu fiecare nou eveniment, suntem tot mai inspirați și entuziasmați de comunitatea noastră și de aventurile pe care le trăim împreună.

 

 

După masa, ne-am îndreptat către Belgrad și am fost plăcut surprinși să găsim parcare în fața Hotelului Jugoslavia, care urma să fie gazda noastră pentru următoarele zile. Acolo ne-am reunit cu colegii noștri care nu au putut fi alături de noi încă de joi – colegi veniți din partea de vest a țării. De asemenea, am fost întâmpinați cu căldură de gazdele noastre sârbe și de colegii din grup, care ne-au invitat în aprilie 2017 la cea de-a 5-a întâlnire.

Sâmbătă dimineața, evenimentul a început în forță, având sprijinul poliției din metropola sârbă. O coloană lungă de peste 30 de mașini (România, Serbia, Croația, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina) a pornit către prima destinație: Muzeul Iugoslaviei. În scurt timp, colegii noștri din Ungaria s-au alăturat și ei, numărând 17 mașini.

După-amiaza, în coloană și având poliția însoțitoare, am pornit într-o excursie spre Muntele Avala, unde am petrecut până spre finalul zilei. Această zi plină de aventuri și experiențe de neuitat a întărit legăturile dintre noi și ne-a oferit ocazia de a explora frumusețea și istoria regiunii într-un mod cu adevărat special.

 

 

 

 

 

Duminica , mare parte dintre membri grupului au dat curs invitatiei colegilor sarbi de a participa la intalnirea Mercedes Club Serbia, ocazie buna de a schimba pareri si a lega prietenii. Spre dupa-masa am pornit spre casa, cu gandul la urmatoarele intalniri – in anul ce va veni.