ORADEA & WORTHERSEE – MAI 2019

A 8-a intalnire a grupului si prima pe anul 2019 s-a desfasurat in doua acte : primul, 24-26 MAI sub forma intalnirii oficiale , ce a a vut loc in cetatea Oradea;  al doilea – 26 Mai – 1Iunie- sub forma unei excursii ce a avut ca si obiective principale : Worthrerseetrefen si parcurgerea unora dintre cele mai spectaculoase rute alpine din Austria.

 

O iesire memorabila, pe care cu siguranta nu o vom uita curand. “Batranele doamne” au parcurs fara probleme distante de minim 3500km, pe drumuri cu vederi de iti taiau rasuflarea, cu pante de 18grade si rampe de 24grade…cu multe curbe foarte stranse si diferente foarte mari de nivel. – foarte solicitante atat pentru masini cat si pentru posesori. Au fost atinse inaltimi de peste 2000m, culminind cu Edelweissspitze pe Grossglockner cu cei aproape 2600m ai sai.

 

Pe langa participarea la eventimentul auto propriu zis ce are loc in jurul intlanirii Worthrerseetrefen zilnic au fost facute excursii. Ca si drumuri au fost parcurse in ordine : Vilacher Alpen Strasse (Austria), Vrsic Pass ( Slovenia ), Nockalm Alpen Strasse ( Austria ) si Grossglockner Hoch Alpen Strasse ( Austria ).

 

In total au participat peste 20 de colegi si 18 masini, cu motorizari de la 2.0 pana la 3.0.

 


Comments are closed. Posted by: mb124stelut on