SIGHISOARA & CETATEA RUPEA – OCTOMBRIE 2019

Intre 18-20 Octombrie am marcat impreuna o piatra de hotar : a 10-a intalnire. O intalnire la care ne-am pregatit cu totii, pe parcursul anilor trecuti…participand la intalnirile de pana acum, discutand si traind experiente impreuna din 2015 si pana in prezent. Un efort comun pe care toti l-am facut iar acum, weekend-ul ce a trecut – ne-am bucurat impreuna de succes.

 

Locul de intalnire a fost Domeniul Dracula Danes – si vrem sa ii multumim Luminitei Sardi si intregului staff , pentru tot efortul pe care l-au facut. A fost mai mult decat super!

 

Parcarea cuprindea in dimineata zilei de 19 Octombrie nu mai putin de 36 de masini. De aici am plecat cu totii spre Cetatea Rupea – o locatie care s-a dovedit perfecta. Cu ocazia asta vrem sa ii multumim dl Adrian Calbeaza – tot la fel pentru faptul ca a dorit sa ne ajute si a si facut-o, desi – parcarea cetatii s-a dovedit mult prea mica pentru ca ne-am fi dorit sa o facem. Dar norocul ne-a suras, iar platoul de langa cetate s-a dovedit ideal pentru planul nostru. Nu am ajuns bine si alti 6 colegi veniti din Brasov, Harghita si Mures ni s-au alaturat. Per final, ce a iesit puteti vedea mai jos.