BUCURESTI – IULIE 2021

A 11-a intalnire avea sa vina Dupa mai bine de un an si ceva de pauza, de data aceasta in Bucuresti. In ciuda faptului ca ne-am vazut in plina luna a lui Cuptor, vremea a tinut cu noi iar caldura nu si-a facut simtita prezenta in mod suparator. Prima bere impreuna am savurat-o impreuna in restaurantul Hotelului Ramada Parc – gazda primitoare pentru cei care am venit in capitala de la mari departari. Totodata parcarea hotelului avea sa ne fie punctul de plecare spre turele ce aveau sa vina a doua zi.Seara s-a incheiat tarziu la o terasa din Parcul Herastrau.

 

Sambata dimineata ne-am intalnit cu totii la Muzeul Tiriac Collection care a avut pe langa rolul de gazda a intalnirii propriu-zise si rolul de participant activ – echipa muzeului facandu-ne o reala supriza expunand chiar la intrare o masina extrem de rara : un E60 AMG fabricat in 1994. Pe langa faptul ca ne-am revazut dupa atata amar de vreme si am mai vazut fiecare cine ce a mai facut pe la masina in toata acesta perioada, vizitarea muzeului a insemnat o experienta unica pentru toti participantii – de la adulti la copii, experienta pe care cu siguranta nu o vom uita niciodata.

 

Dupa terminarea vizitei spre orele pranzului am plecat spre Snagov unde am luat dejunul la o frumoasa locatie situata chiar pe malul lacului. Seara de Sambata a fost iar un motiv de bucurie – un driving de noapte pe bulavardele largi din Bucuresti si o poza de album in fata Casei Poporului.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed. Posted by: mb124stelut on