BUCURESTI – IULIE 2021

Așteptarea a luat sfârșit odată cu cea de-a 11-a întâlnire, care ne-a adus din nou împreună, după o pauză de mai bine de un an și jumătate, de această dată în București. Chiar dacă ne-am întâlnit în mijlocul verii fierbinți, vremea a fost de partea noastră și căldura nu a fost copleșitoare. Ne-am savurat prima bere împreună în restaurantul Hotelului Ramada Parc, gazda primitoare pentru cei dintre noi care au venit în capitală de la distanțe mari. De asemenea, parcarea hotelului a fost punctul de plecare pentru excursiile programate pentru ziua următoare. Seara s-a încheiat târziu la o terasă din Parcul Herăstrău.

Sâmbătă dimineața ne-am întâlnit cu toții la Muzeul Tiriac Collection, care a fost gazda întâlnirii noastre și a avut și un rol activ de participant. Echipa muzeului ne-a pregătit o surpriză specială, expunând în fața noastră o mașină extrem de rară: un E60 AMG fabricat în 1994. În plus față de bucuria revederii și de a descoperi ce am mai făcut fiecare la mașină în această perioadă, vizitarea muzeului a fost o experiență unică pentru toți participanții, de la adulți la copii, și cu siguranță nu o vom uita niciodată.

După încheierea vizitei, spre orele dupa-amiezii, am plecat spre Snagov, unde am luat prânzul la o frumoasă locație situată chiar pe malul lacului. Seara de sâmbătă a adus din nou bucurie – un drive de noapte pe bulevardele largi din București și o fotografie de album în fața Casei Poporului. Aceste momente speciale și aventurile petrecute în această întâlnire ne vor rămâne întipărite în amintiri pentru totdeauna.