ZETEA – HARGHITA – MAI 2022

Prima intalnire din acest an si a 13-a a comunitatii noastre , avea sa ne reuneasca la Complexul Desag din localitatea Subcetate din judetul Harghita. Ce de obicei ne-am intalnit Vinerea seara, veniti din toate colturile tarii, dornici de povesti si glume si in acelasi timp cu ganduri mari pentru sezonul 2022 – sa ne luam revansa pentru anii de pandemie care ne-au furat bucuria intalnirilor.

Sambata dimineata dupa micul dejun am plecat ca de obicei in traseu : 38 de masini. Obiectivele principale ale turei au fostĀ  lacul si barajul Zetea urmate apoi de drumul serpuitor spre Madaras unde aveam sa luam pranzul. Unii dintre noi chiar au pornit si intr-o mini-drumetie spre varful Madaras.

Dupa masa a fost rezervata karting-ului. Parinti si copii , au petrecut ore bune si pline de adrenalina pe pista de karting aflata in cadrul resortului. Seara ca de obicei a fost lunga si plina de povesti. Duminica ne-am luat ramas bun si ne-am promis sa ne reintalnim curand, tot pe un drum de munte si nu orice drum : Transfagarasan