DEVA- CASTELUL CORVINILOR – HUNEDOARA – LACUL CINCIS – APRILIE 2023

Intre 20 si 23 Aprilie a avut loc prima intalnire oficiala a clubului si cea de-a 16-a desfasurata in decursul a celor 8 ani de existenta a comunitatii. Zona pe care am ales-o a fost una de poveste : judetul Hunedoara.

Gazda noastra de aceasta data avea sa fie Hotelul Sarmis din Deva parte a grupului Unita – grup hotelier cu , care am mai colaborat excelent si in timpul intalnirii de la Cluj-Napoca din 2021.

Vineri: Am avut excursii optionale la Sarmisegetusa Regia si obiectivele turistice din zona Deva-Hunedoara.

Sambata: De la 10:00 la 14:00 am avut o expozitie intitulata “Un Castel, Doua Povesti, Patru Ore Memorabile ”  – expozitie realizata in  parteneriat cu Muzeul Castelului Corvinilor si Primaria Municipiului Hunedoara – carora le multumim inca o data pentru primirea calduroasa si suportul acordat ante si post eveniment.

 

 

Incepand cu orele 12:00 toti colegii prezenti au beneficiat de un un tur ghidat oferit cu amabilitate de echipa de arheologi a muzeului si sustinut de Primaria Municipiului Hunedoara.

Pranzul avea sa ne gaseasca pe malul Lacului Cincis, iar la 19:00 am avut o intrunire cu toti colegii intr-una din salile de conferinte ale Hotelui Sarmis din Deva.

Duminica – Am avut excursii optionale la Muzeul Aurului de la Brad si Gradinile Lui Zoe din Simeria