SINAIA – TRANS-BUCEGI – OCTOMBRIE 2022

Sezonul 2022 avea sa se termine la Sinaia. Totodata se incheia o etapa in existenta noastra. Dupa 15 intalniri si aproape 8 ani de cand se infiintase grupul pe platforma Facebook, treceam la pasul urmator. Micul grup , acum ajuns mare se transforma in club oficial : Mercedes-Benz Club CE 124.

In oglinzile retrovizoare obiectele pe care le vezi sunt de fapt mult mai aproape decat par. Si noi, uitandu-ne in spate vedem rand pe rand fiecare intalnire, fiecare amintire, fiecare prietenie. Atatea momente frumoase !

Dar sa lasam nostalgia deoparte si sa va povestim pe scurt cum a fost la Sinaia. Gazda intalnirii noastre a fost Hotelul Mara, ales cumva strategic pentru plecarea in traseul de Sambata : Transbucegi. Vineri de la orele prinzului si pana seara tarziu, rand pe rand – pasionati si pasionate aveau sa vina dupa ore de condus bune in parcarea hotelului. Seara a fost iara lunga. Iar dimineata devreme, colegii care aveau sa ne insoteasca doar la o zi si-au facut si ei aparitia.

La orele 9:30 s-a dat startul spre Platoul Bucegilor, unde am fost intampinati de vreme buna si de un peisaj superb. Si parca si de un loc numai pentru noi. Dupa pozele de rigoare am pornit spre Lacul si Barajul Bolboci ca mai apoi sa urmam drumul serpuit spre Hotelul Pestera care ne astepta pregatit cu bucatele de pranz.

A fost cea mai numeroasa intalnire de pana acum. Peste 50 de masini, absolut toate motorizarile plus inca cateva speciale au venit pentru ultima revedere din 2022.